"Danas": Petrović umesto Dragina?

Funkcioner DS Dušan Petrović slovi za "favorita" da postane ministar novog resora poljoprivrede i trgovine, nezvanično saznaje "Danas".

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2011.

00:38

Default images

U nedelju je u prvi plan kao kandidat za ministra u novom ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kom je pripojeno Ministarstvo trgovine, izbio upravo Petrović, piše list.

"Danas" prenosi i nezvanične informacije da je dosadašnji ministar vera Bogoljub Šijaković (DS), viđen na mestu sekretara u Ministarstva za dijasporu, koje predvodi Srđan Srećković.

Podsetimo, Vlada Srbije objavila je u nedelju plan rekonstrukcije, po kom će postojati 17 ministarstava, a Vlada će imati 21 člana. U nedelju uveče nisu bila poznata personalna rešenja u Vladi, ali je premijer Mirko Cvetković najavio da preuzima vođenje Ministarstva finansija, kao i da Slobodan Milosavljević neće voditi objedinjeni resor poljoprivrede i trgovine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: