DS: Zaštititi Brankicu Stanković

Demokratska stranka saopštila je da očekuje da nadležni organi učine sve kako bi novinarka B92 i autorka emisije “Insajder“ Brankica Stanković bila zaštićena.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.04.2010.

19:58

Default images

Portparolka DS-a Jelena Trivan rekla je agenciji Beta da Srbija mora da bude zemlja u kojoj je svako siguran, a naročito novinari kojima niko ne sme da preti niti da ugrožava njihovu slobodu izražavanja, a naročito ne da ih fizički ugrožava.

"Stoga očekujem da nadležni organi učine sve kako bi Brankica Stanković bila zaštićena a oni koji su bili pretnja njenom životu adekvatno kažnjeni", kazala je Trivan.

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je danas rešenje kojim se optužnica protiv šestorice navijača Partizana odbacuje, jer se po mišljenju sudskog veća ne radi o krivičnom delu ugrožavanja sigurnosti već o uvredama na javnom skupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: