Ubijen mladić u naselju Ugrinovci

25-godišnji Zoran Šarović ubijen oko 14 časova u kafiću "Tajms", u beogradskom naselju Ugrinovci. Motiv je najverovatnije osveta, saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2010.

17:17

Default images

Prema saznanjima B92, na njega su pucala dva muškarca koji su se odmah predali policiji. Motiv ubistva najverovatnije je osveta. Prema nepotvrđenim informacijama, na ubijenog su pucali otac i sin Željko i Vladimir Kudrić.

Pištolji, čaure i beživotno telo ubijenog Zorana Šarovića slika je koja se mogla videti tokom popodneva u naselju Ugrinovci. Rasprava, a zatim fizički obračun počeo je u bašti kafića.

Posle izvesnog vremena, Šarović je pokušao da pobegne od Željka i Vladimira Kudrića. Ipak posle samo desetak metara od kafića "Tajms" oni ga sustižu. Tom prilikom iz pištolja sa više hitaca pucaju u telo Šarovića, koji na mestu ostaje mrtav.

Otac i sin, posle izvršenog krivičnog dela, sačekali su patrolu policije, i predali se.

Kako saznajemo, ovom ubistvu predhodila je rasprava u kafiću "Galija" koja se desila sinoć u Ugrinovcima.

Prema policijskim saznanjima, ubijeni Šarović je tokom prošle noći pretukao mlađeg Kudrića, a zatim ga uz pretnju pištoljem i mučio. 19- godišnji Vladimir se požalio ocu Željku, sa kojim je tokom dana krenu u osvetu zbog sinoćnjeg maltretiranja.

Kako saznajemo ubijeni, Zoran Šarović od ranije ima dosije u beogradskoj policiji, zbog umešanosti u prodaju droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: