Nedelja, 28.02.2010.

17:42

Ministar tuži Medojevića

Crnogorski ministar Milutin Simović tužiće Nebojšu Medojevića zbog njegovih izjava u kojima ga je optužio za povezanost sa Darkom Šarićem.

Izvor: Beta

Default images

Ministar poljoprivrede Crne Gore Milutuin Simović najavio je da će tužiti lidera Pokreta za promjene (PZP) Nebojšu Medojevića zbog njegove izjave da se Simović u više navrata u Pljevljima sastao sa Darkom Šarićem, osumnjičenim za šverc kokaina iz Kolumbije u Evropu.

Simović je u izjavi Radiju Crne Gore Medojevićeve tvrdnje nazvao neistinama i najavio da će ga tužiti "zbog povrede časti i ugleda".

Ministar poljoprivrede je ocenio da je "realno očekivati" da će Medojević biti osuđen i najavio da će odštetu koju dobije od toga "usmeriti" ustanovi za decu sa posebnim potrebama u Pljevljima.

Lider PZP je ranije izjavio da se ministar poljoprivrede nekoliko puta sreo sa Darkom Šarićem tokom izbornih kampanja u Pljevljima i da je avgusta 2009. godine viđen u njegovom duštvu u pljevaljskoj diskoteci "Municipium".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: