Dačić: Zahtevi radnika opravdani

Zahtevi radnika koji štrajkuju su opravdani, prvo bi trebalo pohapsiti one koji su te radnike otpustili i opljačkali, kaže lider SPS-a Ivica Dačić.

Izvor: B92

Subota, 05.12.2009.

14:58

Default images

Ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik SPS-a Ivica Dačić rekao je da se mora raspraviti "da li u ovoj državi postoji samo elita od nekoliko desetina najbogatijih koji su opljačkali i kupili Srbiju ili postoje milioni onih koji su je stvarali".

Dačić je, na proslavi 19. godišnjice Gradskog odbora SPS-a u Beogradu, rekao da su uglavnom svi zahtevi radnika koji demonstriraju i štrajkuju opravdani.

"Prvo bi trebalo pohapsiti one koji su te radnike otpustili i opljačkali im fabrike", a onda govoriti o rasterivanju radnika sa ulice, naveo je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: