Srbiji izručeni begunci

Nemačka i austrijska policija izručile su Srbiji po jednog begunca za kojima su izdate poternice radi izdržavanja zatvorske kazne, saopštio je MUP Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.11.2009.

12:17

Default images

Za Daliborom Miljevićem (1974), koji je izručen na frankfurtskom aerodromu, poternicu je izdao Opštinski sud u Somboru. Maljevića je na godinu i po dana zatvora osudio Vrhovni sud Srbije zbog saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe izgubile život.

Milan Krstić (1966), uhapšen u Austriji i izručen na osnovu Interpolove poternice, osuđen je na zatvorsku kaznu zbog falsifikovanja isprava i pomaganja u falsifikovanju, neveo je MUP ne precizirajući kolika je kazna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

13 h

Podeli: