Istraga protiv vlasnika "Kurira"

Okružno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je zahtev za sprovođenje istrage protiv vlasnika "Kurira" Radislava Rodića, Vekomira Joksimovića i Snežane Jerinić.

Izvor: B92

Subota, 26.09.2009.

00:45

Default images

Oni se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja. U saopštenju Tužilaštva navodi se da postoji osnovana sumnja da su Rodić, Joksimović i Jerinićeva upotrebom lažne dokumentacije kod Komercijalne banke podigli kredit u iznosu od oko 22 miliona dinara, koji nikada nije vraćen.

Prvo opštinsko tužilaštvo ranije je podnelo zahtev za sprovođenje istrage protiv Rodića zbog osnovane sumnje da je utajom poreza oštetio državu za više od 203 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: