Subota, 24.12.2022.

20:16

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić VIDEO

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, pojavio se snimak koji pokazuje drugačije.

Izvor: B92

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić VIDEO
Foto: Profimedia

Na snimku se jasno vidi kako specijalci Aljbina Kurtija unose snajper.

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

Jesu li policajci sa šlemovima koji unose snajper i duge cevi ta regularna policija kao što to tvrde Euleks i Kfor? Za šta Alkbin Kurti šalje Rosu sa snajperom na sever i kako planira da upotrebi taj snajper?

Da li za one "žrtve" koje Kurti planira kada je govorio o uklanjanju barikada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: