(Opet) eksplozija na Krimu, niko ne sme da priđe VIDEO/FOTO

Skladište za municiju eksplodiralo je danas, javljaju mediji.

Izvor: B92, Sputnjik

Utorak, 16.08.2022.

08:15

Default images

Kako navodi "Sputnjik", skladište je navodno eksplodiralo zbog požara.

Prema prvim informacijama, eksplodiralo je skladište u selu Majskoje, usled čega je evakuisano oko 2.000 stanovnika tog mesta u distriktu Džankoj. Lokalne vlasti saopštile su da su pokrenule sve mere kako bi obuzdale požar, a prema nezvaničnim informacijama, najmanje dva civila su povređena.

Prvi čovek Krima Sergej Aksionov istakao je da je oko skladišta uspostavljena zaštitna zona od pet kilometara kojoj nema prilaska, a na licu mesta su službe za vanredne situacije. Podsećanja radi, pre nekoliko dana došlo je do serije eskplozija u ruskoj vazduhoplovnoj bazi na Krimu, a prema nekim podacima, najmanje jedna osoba poginula, a uništeno je i nekoliko borbenih aviona. Zvanični Kremlj saopštio je da je tadašnju seriju eksplozija na aerodromu izvana nesrećom, dok Ukrajina tvrdi da je reč o operaciji ukrajinskih specijalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: