Autom naleteo na muškarca, pa pobegao

Policija u Lajkovcu uhapsila je muškarca iz Surdulice koji se sumnjiči da je pre dva dana naleteo automobilom na muškarca (42).

Izvor: B92

Utorak, 27.10.2020.

11:55

Autom naleteo na muškarca, pa pobegao
Foto: Depositphotos/Chalabala

Povređeni muškarac je od zadobijenih povreda preminuo na mestu udesa.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, sumnja se da je osumnjičeni upravljao "škodom" na putu Preljina - Beograd kada je naleteo na muškarca, kao i da je pobegao s mesta udesa, a policija ga je sutradan identifikovala i uhapsila.

Osumničeni je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Ubu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: