Ubijen bivši pripadnik OVK

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnik tzv. OVK Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u zapaljenom automobilu.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.02.2020.

10:52

Ubijen bivši pripadnik OVK
Ilustracija: Deposite photos / lajo_2

Policija je o ovom događaju obaveštena nešto iza ponoći.

Automobil marke "folksvagen pasat", lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenela je prištinska Koha

Portal podseća da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima posle poslednjih sukoba na Kosovu.

Prema policijskom saopštenju Keljmendi je prvo ubijen pa je zapaljen automobil u kome je pronađeno i njegovo telo.

Sektor regionalne istrage Regionalne policijske uprave Peć, u punoj saradnji sa državnim tužiocem, preduzima sve istražne radnje na rasvetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom i ulažu maksimalne napore da identifikuju počinitelje krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Brat ubijenog Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom profilu na Fejsbuku je objavio grupnu fotografiju naoružanih pripadnika tzv. OVK, među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrijanom Krasnićijem.

U komentaru objavljenom uz fotografiju Ibrahim Keljmendi tvrdi da je za ubistvo njegovog brata navodno odgovorna Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: