Pucnjava u Nemačkoj: Mediji prebrojavaju mrtve VIDEO

U pucnjavi u nemačkom gradu Hanau, u blizini Frankfurta, stradalo je najmanje devet osoba, spekulišu lokalni mediji, koji navode i da je napadač nađen mrtav.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.02.2020.

07:28

Pucnjava u Nemačkoj: Mediji prebrojavaju mrtve VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Probst

Pucnjava se dogodila u sredu uveče u dva nargila bara, a kako je saopštila policija osumnjičeni je pronađen mrtav u svom domu, a u njegovoj kući pronađeno je još jedno telo.

"Nema indicija da su u napadu učestvovali drugi osumnjičeni. Jedan od dvojice osumnjičenih vrlo verovatno je napadač. Istraga o identitetu žrtava i počinilaca je u toku", navodi se u saopštenju policije, prenosi Rojters.

Prema raspoloživim podacima, napadač je počinio samoubistvo u svom domu pošto je sa mesta zločina pobegao automobilom. Nemački "Bild" navodi da je ubica ostavio oproštajno pismo u kojem izražava ekstremno desničarske poglede.

Nemački list takođe je objavio da je muškarac identifikovan kao Tobijas R. ostavio i da je ostavio i video poruku u kojoj preuzima odgovornost za napad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: