Sreda, 12.06.2019.

12:06

Nakon teksta o Torcidi osvanuo transparent "Babić = Arkan" FOTO

Nakon teksta na Indeksu, u kome je navijačka grupa splitskog Hajduka "Torcida" opisana kao grupa ustašofila, osvanuo transparent "Matija Babić = Arkan".

Izvor: Tanjug

Nakon teksta o Torcidi osvanuo transparent
Felipe Oliveira/Stringer/Getty images/Ilustracija

Transparent je razvijen u toku noći baš u Splitu, a na njemu se osnivač tog hrvatskog portala Matija Babić izjednačava sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Uz ovaj natpis, koji se pojavio na jednom nadvožnjaku, nalazi se i znak ocila sa četiri slova C, koji je prekrižen, prenosi zagrebački portal.

Za sada nije poznato ko je postavio taj transparent, ali sajt navodi da se verovatno radi o nekome ko je pogođen tekstom.

Babić, koji danas povremeno piše komentare za Indeks, transparent je komentarisao fotografijom sa odmora u Grčkoj, koju je objavio na Fejsbuku.

U spornom tekstu pominje se da Srbi koji dolaze u Hrvatsku rizikuju život.

"Ako Dalić i Modrić na doček reprezentacije zovu pevača Jasenovca, Kolinda se slika s neonacistima i službeno prima promotere mržnje, a evroparlamentarka izjavljuje da se ne odriče ustaša, šta očekivati od navijačkog šljama nego da nekog danas prebije, a sutra ubije", napisao je Babić u tekstu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: