Težak udes kod Zaječara, poginuli muškarac i dete

Na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, kod sela Zvezdan, oko 19 h poginuli su sredovečni muškarac i dečak, školskog uzrasta, javljaju "Velernje novosti".

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Nedelja, 02.09.2018.

20:49

Težak udes kod Zaječara, poginuli muškarac i dete
Ilustracija: EPA-EFE Sascha Steinbach

Dve osobe su poginule, a pet je povređeno u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zaječar-Paraćin, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prema nezvaničnim saznanjima lista, do tragedije je došlo kada je vozač "folskvagen pasata", vozeći velikom brzinom, prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa "škodom", u kojoj je bilo troje dece.

Na licu mesta, poginuo je suvozač u škodi, dok je dete povredama podleglo u zaječarskoj bolnici. Lekari se bore za život ostala dva deteta.

Kako navode u MUP-u, u nesreći su učestvovala dva putnička vozila, uviđaj je u toku, a na licu mesta nalazi se i tužilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: