BG, NS, Niš: Eksplozija, goreli automobili FOTO/VIDEO

Prethodna noć bila je, kako se čini, pogubna za automobile. Eksplozija u Zemunu, goreli četvoročkaši u Nišu i Novom Sadu.

Izvor: B92, Južne vesti

Subota, 11.08.2018.

14:07

BG, NS, Niš: Eksplozija, goreli automobili FOTO/VIDEO
Niš (FOTO: B92/Ljiljana Pavloviæ)

U eksploziji u Zemunu povređena je jedna osoba, državljanka Španije (20).

Do eksplozije automobila marke “audi“ došlo je u naselju Galenika. Eksplozija se dogodila u 2:14 sati u Ulici Svetozara Papića ispred broja 3a.

Povređena devojka je prebačena u KBC Zemun, a beogradski mediji otkrili su njen identitet. Kako navode, reč je o Olatz Bilbao Gonzales, bivšoj mis Marbelje, rođenoj 1998. godine.

Policija je obavila uviđaj, a sumnja se da je eksploziv, zbog kog je automobil odleteo u vazduh, podmetnut.

Kako piše N1, prema nezvaničnim saznanjima, meta napadača bio je vozač audija Strahinja Stojanović (28), koji je poznat policiji i više puta osuđivan, a nedavno je izašao iz zatvora.

On se pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.

Sumnja se, kako piše N1, da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.
Zemun (screenshot/Prva)
U ranim jutarnjim časovima izgoreo je i jedan automobil marke “BMW“ u Nišu. Građani su prijavili, kako navode iz policije, da na parkingu u Vizantijskom bulevaru u naselju Duvanište gori automobil.

Istraga je utoku, a nije poznato da li je požar podmetnut i auto namerno zapaljen ili se radi o samozapaljivanju. Oštećen je i “golf“ koji je stajao pored.

Vozilo pripada policajcu koji radi u niškoj kriminalistici, saznaje Prva televizija.

Da podsetimo, Niš je u poslednjih godinu dana obeležila serija automobila u plamenu, među kojima je bilo vozila “običnih“ građana, ali i vozila političkih funkcionera i policijskih službenika.

I u Novom Sadu je goreo automobil. Zapaljen je službeni automobil zamenice načelnika interventne jedinice novosadske policije Marine Jovanović, preneo je portal 021.rs.

Auto je zapaljen oko četiri sata u Ulici Ilije Birčanina, a policija je blokirala tu ulicu na Detelinari.

“Škoda rapid“ je skoro potpuno izgorela, a oštećena su još jedna kola koja su bila parkirana pored.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: