Incident na veselju u Umčarima, napadnut Darko Lazić

Pevač Darko Lazić (26) povređen je suzavcem na privatnom veselju u naselju Umčari u Grockoj, nezvanično saznaje B92.net u policiji.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 02.08.2018.

00:11

Incident na veselju u Umčarima, napadnut Darko Lazić
Foto: Thinkstock

Kako saznajemo, dva nepoznata lica isprskala su suzavac u pravcu pevača i muškarca V. M, a zatim je jedno od nepoznatih lica uperilo pištolj u pravcu V. M, koji je odgurnuo oružje i tom prilikom je, prema izjavi Lazića, došlo do opaljenja dva projektila.

Povređenih lica od projektila nije bilo, a zbog povreda od suzavca Lazić i V. M, inače pevačev vozač, prevezeni su na VMA.

Uviđaj je u toku.

Prema navodima beogradskih medija, do incidenta je došlo kada su Lazića i njegovog vozača presreli nepoznati napadači u Umčarima kod Grocke, gde je mladi pevač trebalo da peva na privatnoj proslavi 18. rođrndana. Posle slavlja, pevača i njegovog vozača dvojica muškaraca su napala i poprskala suzavcem. Nakon koškanja sa vozačem, jedan od napadača je izvadio pištolj i u tom rvanju su ispaljena dva hica u vazduh.

Mediji su prethodno preneli i da je Lazić ranjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: