Oglasila se BIA povodom "uhapšenih plaćenih ubica"

Bezbednosno-informativna agencija demantovala je navode medija da su lica koja su uhapšena 18. jula na teritoriji KIM, imala bilo kakve veze sa Agencijom.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

14:11

Oglasila se BIA povodom

"Mario Milošević, Jovan Pavićević, Strahinja Danković i Laureta Zuba uhapšeni su po nalogu Interpola zbog sumnje da su izvršili teška krivična dela ubistva i otmica na području teritorije Republike Crne Gore" navela je BIA u saopštenju.

BIA podseća medije da pre nego što prenesu određenu informaciju prvo potvrde njenu istinitost i tačnost, a da su na osnovu Zakona o javnom inforisanju i medijima, dužni da objave odgovor na informaciju koja je netačna i neistinita.

"Najoštrije osuđujemo širenje lažnih vesti koje za cilj imaju destabilizaciju i podrivanje bezbednosnog sistema Republike Srbije", navela je BIA u saopštenju.

Podsetimo, kosovski mediji su preneli da je kosovska policija uhapsila nekoliko osoba zbog osnovane sumnje da su plaćene ubice i da imaju veze sa BIA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

14 h

Podeli: