Snimljena pijana medicinska sestra u KC Niš? / VIDEO

Južne vesti su objavile snimak koji je napravio jedan Nišlija u Kliničkom centru u tom gradu na kom se vidi čudno ponašanje medicinske sestre.

Izvor: B92

Petak, 18.05.2018.

12:02

Snimljena pijana medicinska sestra u KC Niš? / VIDEO
screenshot

“Na snimku koga je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol”, navodi niški portal.

Građanin koji je poslao snimak za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Novinarka Južnih vesti ovaj snimak juče je prosledila generalnom direktoru Kliničkog centra Zoranu Radovanoviću.

On je, kaže, tada prvi put pogledao video-snimak te rekao da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: