Misija novinara sa Vučićem, stižu posle "žalbe" kabineta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa članovima misije Evropske federacije novinara.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

07:44

Misija novinara sa Vučićem, stižu posle
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Sastanak će biti održan u 09.00 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Kako je javio UNS, misija EFJ dolazi u Srbiju kako bi ocenila stanje slobode medija.

Prethodno je predsednikova savetnica za medije Suzana Vasiljević poslala pismo predsedniku EFJ Mogensu Bjeregordu protestujući što ta organizacija nije tražila sastanak s Vučićem, na šta je Bjeregord odgovorio da bi misija bila "vrlo srećna da se sastane s predsednikom Vučićem", preneo je UNS.

Prema ranijim najavama, osim predstavnika EFJ s Vučićem će razgovarati i predstavnici Međunarodnog instituta za štampu (IPI) i Medijske organizacije jugoistočne Evrope (SEEMO) koji će takodje biti u misiji čiji je cilj da oceni stanje slobode medija u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: