DS traži zaštitu za sve učesnike suđenja za ubistvo Đinđića

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2004.

12:22

Default images

Demokratska stranka zahteva od države da zaštiti sve učesnike suđenja za ubistvo premijera Srbije Zorana Đinđića i da spreči akciju aboliranja Đinđićevih ubica. U saopštenju DS izražava se ogorčenje zbog ubistva čoveka koji je trebalo da bude svedok na suđenju Đinđićevim ubicama i zbog pokušaja pojedinih poslanika Skupštine Srbije da zaustave suđenje formiranjem Anketnog odbora. U saopštenju se navodi i da više od dva meseca pojedini advokati koje plaćaju Đinđićeve ubice pokušavaju da suđenje izvrgnu ruglu i spreče sud da utvrdi istinu i kazni ubice. "Zahtevamo sprovođenje energične istrage o ubistvu svedoka Kriještorca jer nije velik krug ljudi koji su imali interes da taj čovek ne progovori na suđenju", ističe se u saopštenju DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: