CG: Zapaljena zastava NATO na Cetinju / VIDEO

Nepoznati počinioci su u nedelju uveče zapalili zastavu NATO koja je bila postavljena na ulazu u Cetinje, javljaju podgorički mediji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.12.2015.

10:02

Default images
screenshot

Zastava NATO je bila postavljena na jarbolu na ulazu u Cetinje, pored zastava Crne Gore i Evropske unije, a postavljena je nakon poziva za članstvo, koji je vojna alijansa uputila zvaničnoj Podgorici.

Predsednik Pokreta za neutralnost, Marko Milačić, napisao je na svom Fejsbuk profilu da se od sinoć u Prestonici ne vijori zastava NATO.

On je, svom YouTube kanalu objavio i video na kojem se vidi kako gori NATO zastava.

"Nakon što su, u neviđenoj demonstraciji rulizištva i gaženja po tradiciji Crne Gore, vlasti prestonice Cetinje, povodom dobijanja pozivnice za NATO, skinuli Krstaš barjak i stavili NATO zastavu, slobodni građani su uzeli stvari u svoje ruke. NATO zastave nema od noćas", napisao je Milačić na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: