Neće biti tajni o smrti u Hajatu

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da će policija i tužilaštvo, kada budu utvrdili sve činjenice u vezi sa smrću devojke u Hajatu, to i saopštiti.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

16:20

Default images

On je dodao da u tom slučaju neće biti nikakve tajne. Stefanović je napomenuo da je istraga o tom slučaju u toku i da je u nju u potpunosti uključeno tužilaštvo, tako da o rezultatima istrage u ovom momentu ne može ništa da kaže.

"Čim budemo završili sve istražne radnje i utvrdili šta se zaista dogodilo i zajedno sa tužilaštvom dođemo do određenih informacija, podelićemo ih sa vama", rekao je Stefanović novinarima na svečanosti povodom obeležavanja Dana Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije u Batajnici.

Stefanović je objasnio i da je istraga o tom slučaju sada u ranoj fazi i da bi saopštavanje bilo kakvih podataka moglo da naškodi daljem toku utvrđivanja činjenica.

Prema njegovim rečima, u tom slučaju, kao i u prethodnima koji su pobudili pažnju javnosti, neće biti nikakvih tajni.

Devojka Ivana Bodrožić (31) pronađena je mrtva pre nekoliko dana u sobi u hotelu Hajat u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: