Dačić: Očekujemo Putina u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da još nema zvanične potvrde da će predsednik Rusije Vladimir Putin doći u Beograd.

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

12:31

Default images

Prethodno je najavljeno da će Putin biti prisutan na obeležavanju 70. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

"Za sada još nema zvanične potvrde, ta tema, i uopšte njegova spremnost da dođe u Srbiju, je nešto što nikada nije razmatrano na raznim sastancima", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da se Srbija priprema za taj dolazak i očekuje Putinovu posetu, ali da ništa još zvanično nije potvrđeno.

Najava dolaska Putina u Beograd izazvala je žestoku reakciju ambasadora SAD Majkla Kirbija, na šta je potom odgovorio i njegov ruski kolega, Aleksandar Čepurin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: