Ranjeni Albanac: Na nas pucali Srbi

Predsednik opštine Zubin Potok Stevan Vulović rekao je za RTS da se ubistvo Albanca u petak dogodilo verovatno zbog svađe oko seče šume.

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

12:42

Default images

U pucnjavi u reonu sela Kolovrt stradao je Ardian Ibrahimi, dok su ranjena njegova braća, Albert i Albion, koji je rekao da su na njih pucali “Srbi u crnim uniformama“.

“Najverovatnije se radi o obračunu Albanaca zbog svađe oko seče šume“, rekao je Vulović i pozvao kosovsku policiju da detaljno ispita braću Ibrahimi.

Policijski službenici su naveli da nisu zvanično informisani o navedenim osobama koje se nalaze na teritoriji Kosova i Metohije u crnim uniformama, a da su to izjavili samo stanovnici tog kraja i da te osobe nikada nisu viđene prenosi dnevnik “Koha ditore“.

Smrt 17-godišnjeg Albanca nastavila je krvavi niz u poslednjim danima na KiM i na teritoriji Kopnene zone bezbednosti. Sprečavajući Albance u krađi šume poginuo je žandarm Stevan Sinđelić, a na drugoj strani jedan Albanac je ubijen, a drugi ranjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: