Sutra Glavni odbor SNS-a

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke biće održana sutra u 16 sati u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u službi za informisanje SNS.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.04.2014.

17:52

Default images

Sednica će biti zatvorena za javnost, a po njenom završetku lider SNS i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić obratiće se novinarima.

Predsednica Skupštine Srbije i član Predsedništva SNS Maja Gojković rekla je Tanjugu da očekuje da Vučić u obraćanju članovima Glavnog odbora da naznake svog kabineta i kaže predlog personalnih rešenja stranke.

Upoznaće nas sa njegovim idejama, ko će od nestrančkih ličnosti i eksperata biti deo njegovog tima, rekla je Gojković.

U Skupštinu Srbije juče je stigao Predlog zakona o ministarstvima, kojim je predvidjeno da nova vlada ima 16 ministarstava, a Vučić je ranije najavio da će vlada biti formirana u nedelju, 27. aprila, do 19 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: