Nađeno 700 kesica gela za potenciju

Srpski carinici su na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom sprečili krijumčarenje 700 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra".

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2013.

21:51

Default images

Vozač autobusa je priznao da je taj preparat njegov, rekao je da ga nosi svom bratu u Cirih.

Preparat je, kako je prenela Uprava carina, otkriven na izlazu iz Srbije u autobusu švajcarskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Bern. Upitani šta imaju da prijave za carinsku kontrolu, vozač i putnici su odgovorili da nemaju ništa.

Detaljnom kontrolom, tokom koje je korišćen i mobilni skener, otkriveno je da se u frižideru autobusa nalazi 50 pakovanja po sedam gelova za potenciju "Kamagra". U kesi za đubre pored vozačevog sedišta otkrivene su dve kutije plazme u kojima je pronađeno još 50 pakovanja po sedam gelova istog preparata, saopštila je Uprava carina.

Protiv vozača, državljanina Srbije iz Novog Pazara, koji se i prijavio kao vlasnik neprijavljene robe, pokrenut je prekršajni postupak. On je izjavio da je preparat za potenciju trebalo da preda bratu u Cirihu, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: