Zablaćanski i dalje u komi

Glumac Milenko Zablaćanski nalazi se treći dan u komi na intenzivnoj nezi Opšte bolnice u Užicu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.01.2008.

10:21

Default images

Anesteziologinja Opšte bolice u Užicu Verica Vasilijević rekla je jutros agenciji Beta da je zdravstevno stanje Zablaćanskog i dalje teško, ali da je pacijent vitalno stabilan. Ona nije mogla da potvrdi da će Zablaćanski danas biti prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, o čemu je bilo nagoveštaja.

Ona je kazala da će odluku o tome doneti lekari specijalisti na osnovu parametara stabilnosti zdravstvenog stanja pacijenta.

Milenko Zablaćanski povređen je u saobraćajnom udesu u subotu oko 16.30, na magistralnom putu Užice-Zlatibor, posle čega je u besvesnom stanju sa teškim povredama u predelu glave primljen u užičku medicinsku ustanovu i operisan.

Istraga još nije utvrdila uzroke nesreće. Istražni sudija Opštinskog suda u Čajetini Slavica Didanović, koja je radila uviđaj, rekla je Beti da očekuje rezultate tehničkog pregleda vozila bez čega ne može da govori o eventulanim uzrocima sudara dva vozila na Zlatiboru.

Ona je dodala da će rezultati većine naloga koji je kao sudija izdala sa mesta uviđaja biti gotovi u utorak 8. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: