"Bošnjaci traže srpsko državljanstvo - najbolji potez u regionu u poslednjih 50 godina"

Predsednik kompanije Kolor pres grup Robert Čoban ocenio je da je doniranje vakcina regionu najbolji potez Srbije u proteklih 50 godina.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2021.

20:39

FOTO TANJUG/ INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/ nr

On je na svom profilu na Fejsbuku podelio četiri utiska posle sastanaka u Sarajevu, koje je održao dan nakon posete i predaje vakcina koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Doniranje vakcina Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i BiH je najbolji potez meke moći u regionu u proteklih 50 godina", naveo je Čoban kao prvi utisak.

Potom je napisao da su Bošnjaci u Sarajevu ogorčeni na svoje političare koji nisu bili u stanju da im nabave nijednu vakcinu.

"Čak ni preko tradicionalnih islamskih prijatelja poput Katara, UAE i Saudijske Arabije. 'Toliki su nesposobni da tamo nema ko da prevede pismo na arapski ili engleski'", napisao je on.

Čoban je naveo i da njegov prijatelj iz Novog Sada, koji godinama radi u Sarajevu, kaže da mu je proteklih nekoliko dana 10 ljudi iz Sarajevo reklo da će da traže dvojno državljanstvo i srpski pasoš.

"Prijateljica iz SA bila u Beogradu da se vakciniše: "Ovde u Sarajevu plaćam poreze i zdravstveno i nisam dobila ni masku a kamoli vakcinu, u Beogradu su me vakcinisali za 15 minuta i to potpuno besplatno...", napisao je Čoban.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: