Jeličić posekao vrat pred Specijalnim sudom VIDEO

U toku suđenja Valjevskoj grupi pred Specijalni sudom u Beogradu optuženi Zoran Jeličić posekao je sebi vrat pred svima u sudnici.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 20.11.2019.

10:35

Jeličić posekao vrat pred Specijalnim sudom VIDEO
Screenshot/B92/Arhiva

Prema pisanju medija, Jeličić se javio za reč, izašao za sudsku govornicu i uz reči "Sada ću da se ubijem pred svima" iz džepa izvadio oštar predmet i posekao sebi vrat.

U Hitnoj pomoći kažu za Tanjug da on nije prebačen u Urgentni centar i da mu je za sada pomoć pružena u ambulanti u sudskoj zgradi.

"Povređena osoba prevezena je danas iz Specijalnog suda na Vojnomedicinsku akademiju, rečeno je u službi Hitne pomoći agenciji Beta. Kako je rečeno ageniciji, povrede su, po svemu sudeći, u obliku posekotine." U Hitnoj pomoći, međutim, Beti nisu mogli da kažu o kome je reč.

"Valjevski klan" je 2009. godine u velikoj akciji policije uhapšen zbog teškog ubistva, zločinačkog udruživanja, nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija, iznuda i nanošenja lakih i teških telesnih povreda, i iznude novca.

Tada su uhapšeni Milan Lazarević, Zoran Jeličić, Milan Milijanović, Nebojša Goloskoković, Aleksandar Pavlović, Dejan Velimirović, Mirko Lazarević, Marko Miličković i Aleksandar Bošković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: