"NIKAD, ALI NIKAD NE PRETI SAD, ILI..."

Američki predsednik jutros je oštro zapretio iranskom predsedniku Hasanu Rohaniju kom je poručio da će se suočiti sa užasnim posledicama zbog pretnji SAD.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

07:33

Ilustracija: Getty Images

Donald Tramp je Rohaniju putem svog naloga a Tviteru poslao jasnu preteću poruku: "Nikada više ne pretite SAD ili ćete pretrpeti posledice kakve je samo nekolicina pretrpela kroz istoriju".

"Iranskom predsedniku Rohaniju: NIKADA, ALI NIKADA NE PRETI SAD PONOVO, ILI ĆEŠ PRETRPETI POSLEDICE KAKVE JE MALO KO KROZ ISTORIJU PRETRPEO. MI VIŠE NISMO ZEMLJA KOJA ĆE STAJATI IZA TVOJIH POREMEĆENIH REČI NASILJA I SMRTI. BUDI OPREZAN!", napisao je Tramp.

Podsetimo, Rohani je u nedelju rekao da "Amerika mora da razume dobro da je mir sa Iranom majka svakog mira i da je rat sa Iranom majka svih ratova", prenela je agencija AP.

Tramp je inače u maju povukao SAD iz međunarodnog nuklearnog sporazuma sa Iranom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: