"Novosti": SNS na 43,1; Prolaze još samo Đilas, Šapić, SPS

Listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", podržava 43,1 odsto građana Beograda, pokazuje najnovije istraživanje koje objavljuju "Večernje novosti".

Izvor: Tanjug, Veèernje novosti

Četvrtak, 01.03.2018.

08:16

Thinkstock

Prema anketi o raspoloženju birača pred glasanje u nedelju, od ukupno 24 učesnika na izborima, cenzus bi prešla još samo tri. Reč je o listama koje predvode Dragan Đilas, Aleksandar Šapić i socijalisti.

Kako navode "Novosti", rejting liste bivšeg gradonačelnika - "Dragan Đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju", beleži pad i za nju bi sada glasalo 13,9 odsto građana.

Podrška se, piše list, osipa i predsedniku opštine Novi Beograd Aleksandru Šapiću, koji je sada ispod dvocifrenog rezultata i prema istraživanju za njegovu listu bi glasalo 7,6 odsto birača.

Na četvrtom mestu je lista "Ivica Dačić - SPS, Dragan Marković Palma - JS", sa stabilnom podrškom od 6,7 odsto glasova.

Prema rezultatima istraživanja, koje objavljuju "Novosti", demokrate su blizu cenzusa s 4,8 odsto glasova.

Prema pisanju tog lista, demokratama su "za petama" radikali i lista "Ljubiša Preletačević Beli - Zato što volimo Belovgrad", sa podrškom 4,4 odsto birača, i lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", s 4,3 odsto glasova.

Izborna lista "Ne da(vi)mo Beograd" ima podršku tri odsto birača, a ostali učesnici, prema istraživanju, nemaju dovoljnu podršku za osvajanje mandata, navode "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: