Vučić ponovo o predsedničkim: Borba sa multimilionerima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neki od kandidata za predsednika države žele Srbiju da "vrate u minus" u koji su zemlju doveli 90-ih.

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2016.

11:55

Vučić ponovo o predsedničkim: Borba sa multimilionerima
Foto: Tanjug

On je novinarima tokom obilaska južnokorejske fabrike "Jura" rekao da već sada čestita svima koji su najavili kandidaturu za predsedničke izbore naredne godine i poručio da su neki od njih multimilioneri.

"Oni imaju mnogo para, ja sa njima ne mogu da se borim. Čestitam im, ja sam se borio sa mnogo mutlimilionera u prošlosti i do sada sam nekako uspevao, ali ne verujem da ću uspevati i u budućnosti", rekao je Vučić.

"Oni imaju mnogo para, ja te pare nemam, ja govorim narodskim jezikom, a posle izbora se uvek vidi ko čiji interes zastupa", rekao je Vučić.

On je dodao da je čuo da se sada i "neki Zlatiborac kandidovao" i da i njemu čestita.

"Svi su pobedili, imaćemo 19 predsednika, samo napred, svima čestitam", zaključio je Vučić.

Vučić o izveštaju Mogerini: Primio sam k znanju

Primio sam k znanju, odgovorio je premijer Aleksandar Vučić na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu.

"Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su primili k znanju? Sad sam ja primio sam k znanju te primedbe, i pohvale i primedbe", rekao je premijer odgovarajući na pitanja novinara o Izveštaju, koji je objavljen u ponedeljak.

U Izveštaju se navodi da EU ohrabruje Srbiju da intenzivira sprovodenje reformi u kljucnim oblastima kao što pravosude, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, sloboda izražavanja i medija, a ocekuje dalju normalizaciju odnosa sa Prištinom i uskladivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: