Jedna lista na stolu, Mićunović prvi

Demokratska stranka, Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija na stolu imaju dogovor o jednoj listi, saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2016.

20:30

Jedna lista na stolu, Mićunović prvi

Prema saznanjima B92, u igri je opcija da prvi na listi bude Dragoljub Mićunović, kao i da lista nosi naziv Demokratska Srbija-DS-LDP-SDS. Razgovori se nastavljaju.

Kako saznajemo u DS, "jedna lista jeste na stolu, ali daleko od toga da je dogovorena". Nakon sastanka u prostorijama LDP, tri strane će se ponovo sastati 24h kasnije - u nedelju.

Prema saznanjima B92, na novom sastanku će se "usaglašavati tehnički dogovor", a za stolom će biti Dušan Elezović (DS), Goran Bogdanović (SDS) i Nenad Milić (LDP).

Predsednik LDP Čedomir Jovanović nije želeo za B92 da govori o detaljima održanog sastanka, samo nam je kratko rekao da će o izlasku na izbore on, Tadić i Pajtić govoriti u ponedeljak na zajedničkoj konferenciji za novinare.

Nešto kasnije, lider demokrata Bojan Pajtić je na Tviteru potvrdio da će u nedelju pregovori biti nastavljeni.

Za B92 je i lider SDS Boris Tadić rekao da "još nije postignut nikakav dogovor" i naveo da je poslednji rok za tako nešto ponedeljak u podne.

Na Tviteru se oglasio i Kenan Hajdarević iz LDP kratkom porukom "Tačno je".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

233 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: