LE: Protest zbog "preletača" u DS

Lideri i simpatizeri pet stranaka okupljenih u koaliciji oko SNS, protestovali su večeras u Leskovcu zbog toga što su četiri njihova odbornika "prebegli" u DS.

Info

Izvor: B92

Petak, 25.05.2012.

22:39

Default images

Više stotina članova Ujedinjenih regiona, Srpske napredne stranke, Jedinstvene Srbije, Nove Srbije i Demokratske stranke Srbije protestovalo je u Leskovcu zbog prelaska četiri odbornika Narodne partije, Reformističke stranke i Pokreta veterana iz te koalicije u koaliciju sa Socijalističkom partijom i Demokratskom strankom.

Uzvikujući pogrdne reči i optužujući odbornike da su za prelazak iz jedne koalicije u drugu primili mito, učesnici protesta su prošli glavnom leskovačkom ulicom, a zatim i pored njihovih kuća i stanova .

Protestu je prethodilo saopštenje odbornika Narodne partije, Reformističke stranke i Pokreta veterana da izlaze iz koalicije Ujedinjenih regiona Srbije i da se priključuju Socijalističkoj partiji i Demokratskoj stranci.

Takva novoformirana koalicija u Skupštini grada Leskovca imaće 38 od 75 odbornika, a konstutivna sednica je zakazana za 1.jun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: