DSS donosi 10 mlrd evra iz Rusije

Nenad Popović kaže da će DSS "ako bude vodila državu nakon izbora, obezbediti 10 milijardi evra iz Rusije koje će biti uložene direktno u domaću privredu".

Info

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 23.03.2012.

17:00

Default images

Popović je tokom obilaska Vranja naveo da to u Srbiji može da uradi jedino DSS. Prema njegovim rečima, ta sredstva će biti usmerena direktno u domaća preduzeća u vidu srednjoročnih i dugoročnih kredita sa periodom otplate od pet do 10 godina i grejs periodom od najmanje dve godine.

"To znači oživljavanje domaće privrede i više posla za sve gradjane Srbije", rekao je on predstavljajući ekonomski program stranke.

Potpredsednik DSS-a je naveo da će tim sredstvima biti pokrenuti i razvojni projekti, izgradnja saobraćajne i energetske infrastrukture, na kojima će biti zaposlena domaća preduzeća.

Popović je rekao da nema ništa protiv da se ta sredstva obezbede i od EU, ali je ocenio da je "poznato da je u EU velika kriza i da samo Rusija danas ima kapacitet to da uradi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: