Ponedeljak, 27.07.2020.

11:32

Druga sezona EU/CIS OGA Dota PIT je upravo počela!

Pre nekoliko minuta je počela playoff faza OGA Dota PIT Season 2 turnira. Takmičiće se osam najboljih ekipa iz EU/CIS regiona – VP.Prodigy, Na’Vi, Alliance, Ninjas in Pyjamas, OG, Vikin.gg, Team Nigma i FlyToMoon. Turnir će trajati četiri dana, do četvrtka 30. jula. Nagradni fond je 17,000 dolara, a pobednici će kući odneti 70,873. Danas ćemo imati priliku da vidimo četiri uzbudljiva meča. Stream možete pratiti na zvaničnom OGADotaPIT twitch kanalu.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Druga sezona EU/CIS OGA Dota PIT je upravo počela!

U toku je prvi okršaj dana – duel između dve CIS ekipe Na’Vi i VP.Prodigy. Pobednik će proći u polufinale, dok će druga ekipa pasti u prvu rundu lower bracket-a.

Drugi mečevi koje ćete moći danas da vidite su između ekipa Alliance i NiP, OG i Vikin.gg, i Team NIgma i FlyToMoon.
Početak Dota PIT takmičenja je video nekoliko timskih izmena – Virtus.pro je pre nedelju dana zamenio VP.Prodigy; NiP je pre nekoliko dana najavio Cr1t-a kao izmenu nakon što je Sonneiko napustio ekipu; OG je prekjuče ispratio Sumail-a i ponovo dočekao Ceb-a; Team Nigma je sinoć objavila da se Kuro neće takmičiti zbog povrede, i da će umesto njega igrati njihov trener, rmN.

Ove izmene će sigurno uticati na dinamiku i performans ovih ekipa, samo je pitanje u kojoj meri.

Ko će proći u polufinale?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

7 h

Podeli: