Petak, 16.02.2001.

13:56

KRIVICNA PRIJAVA PROTIV GENERALNOG DIREKTORA AD DIV

Izvor: B92

Default images
Radnici kriminalisticke policije Odeljenja privrednog kriminala SUP-a u Vranju podneli su prijavu protiv generalnog direktora AD DIV Slavoljuba Vuckovica, zbog krivicnog dela nesavjesnog rada u privredi. Ovaj slucaj je u cetvrtak predat javnom tuzilastvu u Vranju radi daljeg postupka. U prijavi se navodi da je Vuckovic 25. aprila 1997. godine omogucio preduzimavnje cigareta u kolicini 2.000 kilograma ukupne vrednosti 28.600 maraka kupcu "Donatela" sa sedistem u Banjaluci bez prethodne devizne uplate, a sto je suprotno ugovoru, koji je zakljucen izmedju kupaca i prodavaca. Kako je saopsteno, postoje indicije da je Vuckovic ucinio i druga krivicna dela za koje je istrazni postupak u toku, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: