Na prodaji šoping centar Point

Erste banka oglasila prodaju šoping-mola u Kaluđerici koji je kao velika investicija otvoren 2010.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 30.11.2014.

14:53

Default images

Šoping-centar “Point“ u Kaluđerici je na prodaju. Erste banka ponudila je u oglasima nekretninu od 10.000 kvadrata čija je tržišna vrednost procenjena na 5,4 miliona evra.

Prvo usmeno javno nadmetanje biće organizovano 8. decembra, a početna cena za licitiranje je 60 odsto od procenjene vrednosti. Oni koji žele da učestvuju u nadmetanju moraju da uplate jemstvo od 540.000 evra.

Ovaj šoping-centar otvoren je oktobra 2010. godine. Predstavljao je vrlo ambicioznu investiciju firme "Imo point“ u koju je uloženo osam miliona evra. Računalo se na veliki broj stanovnika Kaluđerice, koji u blizini nemaju sličnu tržišnu ponudu. U njemu su otvoreni megamarket, banka, menjačnice, prodavnice garderobe i obuće, sve za kuću... S vremena na vreme se otvori neki kafić, pa zatvori. Ipak, u njemu sada ima i praznih lokala.

Mnogi smatraju da ovaj tržni centar nije dovoljno razrađen, jer se nalazi u "rupi“ Kaluđerice, nedaleko od crkve, gde nije velika frekvencija stanovništva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: