Srbija

Petak, 14.03.2014.

14:03

Karić gradi "Veneciju" u Rusiji

Kompanija BK je saopštila da je potpisala sporazum sa Saveznim fondom Ruske Federacije o realizaciji projekta "Venecija".

Izvor: Tanjug

Default images

Reč je o gradnji 1,5 miliona kvadratnih metara stambeno-poslovnih objekata u Moskvi.

Sporazum su u Kanu, na najvećem svetskom sajmu nekretnina MIPIM, potpisali direktor Fonda Aleksander Braverman i u ime BK kompanije Bogoljub J. Karić.

Osnovni cilj Saveznog fonda RF za stambenu izgradnju je promocija razvoja stambenog tržišta, pre svega infrastrukture i industrije građevinskog materijala.

BK kompanija zapošljava 30 000 radnika na gradilištima širom sveta i ima iza sebe više od četiri decenije rada na gradilištima Rusije i drugih republika bivšeg Sovjetskog Saveza.

U saopštenju se, takođe, navodi da je na 25. sajmu nekretnina MIPIM u Kanu najveće interesovanje izazvao projekat kompanije EMAAR, "Beograd na vodi", u čijoj će realizaciji učestvovati i BK kompanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

18 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: