Slovenci se šire u komšiluk, nude platu od 2.000 EUR

Kompanija "Naton ljudski potencijali" raspisala je konkurs za jednu slovenačku kompaniju, a plata koju nude je više nego primamljiva.

Region

Izvor: B92

Sreda, 29.08.2018.

13:44

Slovenci se šire u komšiluk, nude platu od 2.000 EUR
Foto: Thinkstock

Konkurs je raspisan za radno mesto šefa prodaje IT rešenja i usluga, a nude stalni radni odnos i platu od 2.000 evra, uz plaćen pevoz, regres i bonuse za praznike.

Ova kompanija posluje preko 40 godina u Sloveniji u domenu IT usluga i rešenja, a sada su se proširili u Hrvatskoj gde i traže nove radnike.

Kako se navodi u oglasu, novi radnik bi trebao da pronađe i razvije nove poslovne prilike u području IT usluga i rešenja, savetovanje i priprama ponude klijenatima u skladu s ponudom kompanije, planiranje i realizacija godišnjeg plana prodaje kao i širenje kontaktne mreže i uspostavljanje novih poslovnih veza.

Radnicima će biti na raspolaganju i mogućnost korišćenja službenog automobila, kao i pregovora oko boljih uslova za top kandidate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: