Vučić: BG na vodi zaposliće ljude

Zahvaljujući projektu Beograd na vodi biće zaposleno desetine hiljada ljudi, poručio je danas premijer Alekasndar Vučić.

Izvor: B92

Nedelja, 26.04.2015.

16:59

Default images
Foto: Tanjug

"Veliki gradovi i velike zemlje izgrađeni su na velikim snovima čija je veličina deo ljudi zastrašivala. Zahvaljujući projektu Beograd na vodi uposlićemo desetine hiljada ljudi, obezbediti rast građevine i tercijalnog sektora, ovo će biti najlepši deo grada i Srbije i time ćemo se svi ponositi", poručio je Vučić u pisanoj izjavi nakon potpisivanja Ugovora za projekat Beograd na vodi.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije Eagle Hills, koja je potpisala Ugovor sa Vladom Srbije o izgradnji projekta Beograd na vodi, taj sporazum označava zvaničan početak projekta, spektakularnog gradskog središta duž reke Save.

Investitor je kompanija za privatne investicije sa sedištem u Abu Dabiju, Eagle Hills, uz podršku Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: