DELEZ SRBIJA nastavlja širenje prodajne mreže

Samoposluživanje na odeljenjima pekare i gotovih jela za dodatno poboljšanje usluge za kupce

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.08.2018.

11:20

DELEZ SRBIJA nastavlja širenje prodajne mreže
Foto: Delez Srbija

Kompanija Delez Srbija nastavila je širenje prodajne mreže u Srbiji i dodatnim poboljšanjem usluge ka kupcima.

Prvi put u renoviranom Maksi supermarketu na Novom Beogradu u Jurija Gagarina broj 55, kupci će imati mogućnost samoposluživanja na odeljenjima pekare i gotovih jela.
Foto: Delez Srbija
“Nastavljamo sa realizacijom naše strategije, a to je da uz širenje prodajne mreže, kupcima uvek pružamo još kvalitetniju uslugu i još širi asortiman proizvoda. Novina koju smo uveli sa samoposluživanjem dodatno će unaprediti njihovo iskustvo u kupovini, čime samo pravimo još jedan korak napred u modernizaciji”, istakao je Milan Martinović direktor operacija Maxi supermarketa.

Žitelji Glavne ulice u Zemunu dobili su danas novi Maxi supermarket. On se prostre na više od 600 kvadratnih metara, a oba supermarketa su opremljena modernom, funkcionalnom i ekonomičnom opremom po najvišim ekološkim standardima za čuvanje i izlaganje robe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: