Srbija

Petak, 22.01.2021.

12:20

Jubilej: Javna skladišta Subotica obeležavaju 60 godina poslovanja

Preduzeće Javna skladišta Subotica ove godine obeležava značajan jubilej - 60 godina uspešnog poslovanja.

Izvor: B92

Jubilej: Javna skladišta Subotica obeležavaju 60 godina poslovanja
Željko Bešliæ; Foto: Andrej Nihil

Iskustvo, profesionalizam, položaj u neposrednoj blizini Evropske unije, veličina i kapacitet skladišnog prostora, razvijena infrastruktura, implementiran HACCP standard kvaliteta, kao i stručnost radne snage, učinili su ovo preduzeće pouzdanim partnerom, kako poslovnim saradnicima i klijentima, tako i Upravi carina, navodi se u saopštenju preduzeća.

"Već 60 godina smo sinonim sigurnosti i efikasnosti za sve naše saradnike. Iako jubilej dočekujemo u izmenjenim uslovima, naši poslovni planovi vrlo su ambiciozni. U susret novoj godini, ušli smo donirajući Domu za decu ometenu u razvoju 'Kolevka' iz Subotice proizvode za ličnu higijenu, hranu za decu i mesne prerađevine u vrednosti od preko 1.150.000 dinara. To je bio naš način da pokažemo da smo pouzdan partner zajednice u kojoj poslujemo, ali i našu spremnost da zajedno sa građanima Subotice gradimo bolje uslove za život i poslovanje", istakao je Željko Bešlić, direktor kompanije Javna skladišta.

Logističko preduzeće DOO "Javna skladišta" već šest decenija predstavlja lidera u pružanju špediterskih, skladišnih i drugih logističkih usluga na području Subotice i šire okoline. Kako dodaju iz preduzeća, osim toga, vlasnik je prostora u kojem se nalazi i carinski terminal na kojem je locirana i funkcioniše jedna od najefikasnijih carinskih ispostava u Srbiji "C.I. Javna Skladišta Subotica".

"Preduzeće neguje odličnu poslovnu saradnju sa svim subjektima koji utiču na uspešno poslovanje vezano za uvoz i izvoz roba, naročito safito-sanitarnim, inspekcijskim i nadzornim službama u striktnoj primeni i sprovođenju zakonskih propisa", ističu.

Od 2008. godine, kompanija iz Subotice je deo Nelt Grupe, jednog od najvećih i najuspešnijih domaćih poslovnih sistema koji posluje na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi i zapošljava gotovo 4.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

19 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: