BMW M4 - praznik za uši i oči

Pojedine organizacije praktikuju ritual inicijacije prilikom primanja novog člana u svoje društvo. Pogledajte kroz šta je morao da prođe BMW M4 kako bi postao punopravni član BMW-ove "M" zajednice u Americi.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

15:19

Default images

BMW M4, jedan od nazanimljivijih novih sportskih automobila, stigao je i na američko tržište.

Naslednik modela M3 Coupe prethodne generacije opremljen je 3.0 litarskim šestocilindričnim TwinPower Turbo motorom koji isporučuje 431 ks (317 kW) i razvija najveći obrtni moment od 550 Nm. U verziji sa sedmobrzinskim M DCT automatskim menjačem ovaj automobil 0 do 100 km/h ubrzava za svega 4,1 s.

Uz ogromnu snagu koja se prenosi na zadnje točkove, M4 je idealan drift automobil, a vešt vozač može dobro da se zabavi za njegovim upravljačem:



Pored glavne zvezde ovog videa, BMW-a M4, statirala su 52 automobila koja pripadaju nekoj od ranijih generacija "M" modela, a BMW je izračunao da zbirna snaga svih vozila na setu iznosi 11.566 ks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: