Automobili

Četvrtak, 03.12.2020.

10:15

Opel ima novi logo – želi da izgleda modernije VIDEO

Uz fokus na "munji", prsten na novom logotipu marke je nešto tanji.

Izvor: B92

Opel ima novi logo – želi da izgleda modernije VIDEO
Foto: Opel promo

Nemački auto-brend koji posluje u okviru francuskog PSA, predstavio je svoj novi vizuelni identitet.

Novi izgled logotipa karakterišu finije iscrtane linije, novi font "Opel Next" i neonska žuta boja.

U kompaniji kažu da je cilj biti "još moderniji i hrabrijeg izgleda, jer se Opel uvek zalagao za demokratizaciju inovacija i mobilnosti". "Novi Opel" sada izražava taj duh svojim osveženim korporativnim identitetom.
Nova Opel Mokka (Foto: Opel promo)
Putovanje u budućnost započelo je pre nekoliko godina, konceptom GT X Experimental. Ova dizajnerska studija već je imala novu Opel Blitz "munju" kao amblem na vozilu.

Nedavno predstavljena nova generacija Opel Mokke je prvi serijski automobil sa novim Opelovim "licem" pod nazivom Vizor, kao i novim dizajnom kokpita (Pure Panel), a usledio je restilizovani Crossland, takođe sa novim stilskim detaljima brenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: