Automobili

Utorak, 21.07.2020.

17:00

Bentley počeo proizvodnju obnovljene Bentayge

Bentley je u svojoj fabrici u Velikoj Britaniji i zvanično počeo sa serijskom proizvodnjom nedavno obnovljenog luksuznog SUV modela Bentayga.

Izvor: SN

Bentley počeo proizvodnju obnovljene Bentayge
Foto: Bentayga

Što se tiče vizuelnih promena, odmah možemo uočiti par LED matrix prednjih svetala, prednji branik ima nešto drugačije otvore za vazduh, gril je takođe u matriks "fazonu", doterani su prednji blatobrani, redizajnirana je hauba, zadnji krovni spojler, drugačija zadnja svetla, kao i novi dizajnu alu točkova od 22 inča.

Za unutrašnjost su predviđena doterana sedišta, više mesta pozadi (+ 100 mm za kolena), zadnja sedišta i sa ventilacijom, unapređeni infotainment sistem sa 10.9-inčnim ekranom, digitalna instrument tabla, kao i standardni Apple CarPlay i Android Auto.

Standardno dolazi i audio sistem od 790 vati i sa 12 zvučnika, a opciono i Naim audio sistem od 1780 vati i 20 zvučnika.

Pored verzije sa četiri sedišta, 2021 Bentayga će s nuditi i u varijantama sa pet i sedam sedišta.

Što se game motora tiče, 6,0 litarski biturbo W12 benzinac se više neće nuditi u Evropi, pa preostaju 4,0 litarski V8 biturbo benzinac sa 550KS i 770 Nm, kao i unapređena plug-in hibridna verzija (kombinuje 3,0 litarski V6 benzinac i elektromotor) koja će stići kasnije tokom ove gdine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: