Automobili

Sreda, 01.07.2020.

16:15

Ovo je osvežena verzija Bentley Bentayge

Bentley je predstavio osveženi model Bentayga za 2021. godinu koji donosi prve značajne promjene od 2016. kada se ovaj SUV pojavio na tržištu.

Izvor: SN

Ovo je osvežena verzija Bentley Bentayge
Photo: Bentley

Iz Bentleyja tvde da je usvojen najnoviji dizajnerski jezik brenda koji je debitovao na novom modelu Continental GT i Flying Spur, što znači da se spreda nalazi veća uspravna rešetka hladnjaka, kao i svetla u obliku elipse što je prvi put u slučaju jednog Bentleya.

Velike promene su se dogodile i nazad gde su zadnja svetla takođe u obliku elipse. Bentley je pomerio registarske oznake na branik i redizajnirao završetke izduvnih cevi čiji dizajn prati novi oblik svetala.

Unutrašnjost takođe donosi poboljšanja, tu su novi menjač i novi paneli na vratima, redizajnirana armaturna ploča na kojoj se nalazi 10,9-inčni intotainment ekran.

U Bentaygu se može smestiti četiri do pet putnika, ali i sedam ukoliko se odabere opcioni treći red.

SUV pokreće isti 4,0-litarski V8 motor koji razvija 542 KS i 770 Nm obrtnog momenta. W12 i plug-in hibridni model stižu naredne godine.
Photo: Bentley
Photo: Bentley

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: