Nedeljna galerija: Mazda 2 (redizajn)

Četvrta generacija Mazde 2 restilizovana je posle pet godina prodaje.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 22.12.2019.

16:00

Nedeljna galerija: Mazda 2 (redizajn)
Foto: Mazda promo

Mazda je letos predstavila osveženu "dvojku". Najmanji model japanskog proizvođača doživeo je suptilne promene spoljašnjosti, a veći fokus bio je na enterijeru koji je prisvojio određene karakteristike dizajna nove Mazde 3.
Foto: Mazda promo
Ipak, glavne promene su nove tehnologije kojima je Mazda 2 bogatija nego ikad. Tu su pre svega adaptivni LED farovi, sistem nadgledanja od 360°, prepoznavanje saobraćajnih znakova, praćenje vozne trake...
Foto: Mazda promo
Mazda je unapredila i ogibljenje, kako bi vožnja bila udobnija, a dostupni su i volan sa grejačem, tempomat, samozatamnjujući retrovizor, dok multimedija podržava i Apple CarPlay i Android Auto.
Foto: Mazda promo
U Evropi će sve Mazde 2 biti isključivo sa 1.5-litarskim Skyactiv-G benzincem, u opcijama sa 75 i 90 KS, uz šestostepeni manuelni ili automatski menjač.

Restilizovana "dvojka" u evropske salone stiže početkom 2020, a Mazda je uoči starta prodaje objavila svežu Galeriju fotografija ovog automobila u verziji za britansko tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: