Galerija: Nissan Murano za 2019.

Japanski proizvođač osvežio je svoj SUV krajem novembra, a sada smo u prilici da detaljno pogledamo ovaj model, kako spolja tako i unutra.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2018.

13:00

Galerija: Nissan Murano za 2019.

Restilizovani Murano ima agresivniju prednju V masku oivičenu karakterističnim LED farovima u obliku bumeranga.

Ostale stilske promene nisu značajne, a u prvom planu su LED maglenke i nove 18 inčne i 20 inčne alu felne.

Murano za 2019. dobio je i 3 nove nijanse farbe pod nazivima Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl i Deep Blue Pearl.
Enterijer je takođe naznatno promenjen, pre svega u najskupljem paketu opreme Platinum gde Murano stiže sa kožnim sedištima.

Određeni paketi imaju i ukrasne dodatke od drveta, a u višim paketima Murano je opremljen NissanConnect multimedijalnim sistemom sa unapređenom navigacijom koja ima trodimenzionalnu grafiku zgrada upotpunjenu satelitskim snimcima, te informacijama o saobraćaju u realnom vremenu.
Pod haubom je 3.5 litarski V6 sa 263 KS i 325 Nm uz Xtronic automatski menjač, dok je uz doplatu dostupna i opcija pogona na sva četiri točka.

Nissan Murano za 2019. u SAD se prodaje po ceni od 31.270 dolara, koliko košta bazična verzija sa prednjim pogonom, a za najjeftiniji model sa pogonom na sva 4 točka treba izbrojati 32.870 dolara.

Najskuplja, Platinum verzija košta 45.130 dolara.

Više fotografija ovog automobila možete pogledati u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: