Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Cullinan je prvi SUV u 114 godina dugoj istoriji "kralja" luksuzne klase Rolls-Roycea. Pogledajte kako izgleda kada se RR nađe na mestu gde ga nikad ne biste zamislili.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

14:20

Rolls-Royce u neočekivanom okruženju VIDEO

Reporter CNN testirao je Cullinan u uslovima za koje je napravljen, bar u praksi, jer ispod odvažnog dizajna i luksuznog enterijera nalazi se SUV.

Tako se ovaj Rolls-Royce vredan 285.000 evra našao u brdima Vajominga gde je pokazao da osim što je udobna krstanica, Cullinan može da odgovori i izazovima Majke prirode.

Cullinanu ne nedostaje samopouzdanje na zahtevnijim putevima od Francuske rivijere, vidi se da to nije Phantom sa povišenim klirensom, ali je jasno i da ima nedostatke u odnosu na limuzinu na kojoj je baziran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: